Drive in shows

Bel ons nu 030 26 000 11

Radio 10 drive-in show huren

Of je nou honderd of  duizend mensen verwacht… wij hebben alle faciliteiten (licht, geluid en deejays) om van elk feestje een knallende party te maken!

De Drive-In Show kun je als drive-in show huren , maar ook met een 16 meter lange podiumwagen. Interessant voor elk binnen- of buitenevenement!

Drive In Show
– (vanaf) 4 uur durende drive in show
– licht & geluid
– bekende deejay van Radio 10
– 100% pure disco
– binnen
– prijs op aanvraag

Radio 10 show als drive-in show huren doe je bij Rent-a-Dj.

100%.nl drive-in show huren

De 100% NL Muziektour is dé muziekshow van Nederland: een 3 of 4 uur durend programma met de beste muziek van Nederlandse bodem! Iedereen kan meezingen, van bekende feestnummers tot nederpop klassiekers: het komt allemaal voorbij tijdens de 100% NL Muziektour!

Boek de 100% NL Muziektour!
De entertainmentshow is bijzonder geschikt voor bedrijfs- en privéfeesten, openlucht evenementen, festivals, discotheken, feesttenten en beurzen. De 100% NL Muziektour kan ook geboekt worden in combinatie met een live act.

100% NL Muziektour:
‚ÄĘ 3 of 4 uur durende show met ‘de beste muziek van Nederland’
‚ÄĘ Hypermoderne DJ Booth inclusief plasmaschermen
‚ÄĘ 100% NL DJ
‚ÄĘ Waanzinnige meezingmedleys op plasmaschermen
‚ÄĘ Diverse leuke spelelementen
‚ÄĘ Give-aways, waaronder 100% NL T-shirts

De 100% NL Muziektour als drive-in show huren doe je bij Rent-a-Dj.

the Music show

Non Stop Glitter, Glamour en Fun. Dat is een toepasselijke, maar zeer onvolledige omschrijving van The Music Show. Een avondvullende show gepresenteerd door Bennie Solo en terzijde gestaan door zijn licht- en soundassistent DJ Armando en/of DJ Double D.

Men neme een koffer vol feestelijkheden, de beste hits uit de jaren 70, 80, 90 en ook de wat meer recente. Voeg daarbij wat glitterbollen, skippyballen, de meest idiote spelletjes en dito prijsjes en u heeft een heerlijke avond.

De mannen van The Music Show schotelen u een avond vol swingende hits en een heerlijke dosis onzin voor. Terwijl de DJ het feest tot een absoluut hoogtepunt brengt, waarbij iedereen op de dansvloer staat, zorgt Bennie Solo voor een gezonde hoeveelheid entertainment.

Naast zijn interactie met het publiek, zingt Bennie een heerlijk repertoire bestaande uit Engelse, Duitse en Nederlandstalige hits van vroeger en nu.

Tevens krijgt het publiek gedurende de show een aantal leuke spelletjes in de maag gesplitst. Wat dacht u van de ‚ÄėHoelaHoepShow voor gevorderden‚Äô, het ‚ÄėRaad de plaat concours’ of ‘CountryLineDansen voor beginners’. Dit alles volgt elkaar in swingende vaart op.

Uiteraard worden de winnaars beloond voor hun succesvolle prestaties met bijvoorbeeld de felbegeerde Gouden Bennie Penning, een vriendschapsbandje of een echte glitterbol (om thuis nog eens heerlijk na te stralen).

Met dit geweldige entertainment- en muziekspektakel is uw bedrijfsfeest, schoolfeest, thema- of personeelsavond bij voorbaat al geslaagd.

The Music show als drive-in show huren doe je bij Rent-a-Dj.

Armando’s bar

In Armando’s Bar gaat DJ Armando helemaal lossss….
Natuurlijk is het in Armando’s Bar ook mogelijk om zelf de microfoon te pakken
en de sterren van de hemel te zingen met Armando’s Karaoke.

In al die jaren heeft DJ Armando veel muzikale vrienden gemaakt.
Op verzoek zingen zij de vrolijkste hits aan Armando’s Bar en kent gezelligheid geen tijd!

Armando’s bar als drive-in show huren doe je bij Rent-a-Dj.

Top